MERCAT DE LA BARCELONETA
MERCAT SERVEIS UBICACIÓ PARADES NOTICIES ALIMENT RECEPTES TRUCS DICCIONARI
 

 

NOTÍCIES

   

Descobreix als mercats de la ciutat el vehicle pedagògic dels bombers PREvenim!

Durant el mes de juny, la campanya 'Millor prevenir que apagar' arribarà als mercats de la Boqueria, la Barceloneta, Felip II, Guinardó i el Fort Pienc

Durant aquest mes de juny, s’instal·larà als diferents mercats de Barcelona el vehicle pedagògic dels bombers “PREvenim”, un vehicle bomba contra incendis que ja havia arribat al final de la seva vida útil en el servei actiu i s’ha adequat com a aula sobre rodes. Aquesta iniciativa busca treballar la prevenció d’incendis dins de la campanya “Millor prevenir que apagar”.

El vehicle dels bombers PREvenim, es podrà trobar a:

  • La Boqueria: 2 de juny
  • Barceloneta: 3 de juny
  • Felip II: 9 de juny
  • Guinardó: 10 de juny
  • Fort Pienc: 17 de juny

En el vehicle hi trobem una televisió, un equip amb els estris necessaris per fer la pràctica d’apagar un foc, una maqueta de metacrilat per visualitzar el comportament del fum en un edifici, les eines més habituals que porten els vehicles per atendre serveis d’incendis i salvament, i altres materials com un ordinador i un projector per poder explicar i visualitzar vídeos de prevenció.

Amb aquesta campanya es busca donar a conèixer a la ciutadania la important tasca del cos de bombers pel que fa a la prevenció de sinistres en general i d’incendis en particular. Els Bombers de Barcelona treballen en la promoció, difusió i conscienciació en la cultura de l’autoprotecció entre la ciutadania en general (especialment entre les persones de major vulnerabilitat), i amb els infants, a través d’accions a les escoles.

La campanya “Millor prevenir que apagar” té com a objectiu la prevenció d’incendis domèstics perquè la ciutadania sigui conscient de com evitar aquests accidents a través de recomanacions pràctiques i indicacions d’actuació en el cas que ens hi trobem. Es treballa a través de diversos recursos propis com l’aula de prevenció, l’espai de bombers, material pedagògic i el vehicle pedagògic PREvenim. A més, també s’actua a través de les xarxes socials, materials en línia, cartells per la ciutat, xerrades divulgatives i altres espais. 

Tots els materials informatius s’han editat en diversos idiomes per arribar a tots els col·lectius de la ciutat de Barcelona.

 
‘Tasta’m Barceloneta’
El dia 18 de juny de 10 a 15 h, la plaça del Poeta Boscà, situada al davant del Mercat de de la Barceloneta, acollirà l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’m Barceloneta’. Es tracta d'una activitat de dinamització del territori i de producte de temporada, amb degustació de musclos, beguda i música en directe i amb un DJ que amenitzaran la jornada. Els comerciants del mercat donaran tiquets als seus clients durant un parell de dies abans de l’esdeveniment, que donaran dret a una tapa de musclos i una beguda.Tothom que vagi a comprar al mercat durant aquests dies pot demanar el seu tiquet a la parada.
 
MERCAT DE LA BARCELONETA
Plaça de Font 1-2
08003 Barcelona
Atenció al Client T. 932 21 64 71
MERCAT
Mercat

Serveis
Ubicació
Parades
GASTRONOMIA
Aliments

Receptes
Trucs
Paraules
HORARIS
De dilluns a dijous de 7:00 a 14:00 h
Divendres de 7:00 a 20:00 h
Dissabtes: 7:00 a 15:00 h
Autoservei: De 09:00 a 21:00 h
SERVEIS
Calefacció i aire condicionat
Banys
Adaptat per a persones amb discapacitat

Copyright © All rights reserved | Juan Gutierrez