EL TEU MERCAT ONLINE
Registrat   El meu compte
 
Qui som Com comprar El moneder Zones de repartiment Parades Productes
 
MERCAT DE LA LLIBERTAT

 

 

 

 

 

 


COMPRAR A LA BOTIGA ONLINE ÉS MOLT FÀCIL I RÀPID
Si durant el procés li sorgís algun dubte, té a la seva disposició els telèfons de les parades per a qualsevol dubte o qüestió que necessiti.
El repartiment es realitza diàriament. Les comandes rebudes abans de les 11:30 h es reparteixen a la tarda el mateix dia. Els rebuts després de les 11:30 h es prepararan i serviran l'endemà. Això garanteix la frescor dels aliments.
Per realitzar la seva compra és necessari el seu registre com a client, d'aquesta manera es disposa de les dades necessàries per al contacte, enviament i facturació. El procés es realitza omplint el formulari de registre i només caldrà una sola vegada..
A partir del registre, el sistema li facilitarà claus de "Usuari" i "Contrasenya", que podrà utilitzar per successives compres o consultes. En cas de no recordar les seves claus, premi "He perdut la contrasenya" o poseu-vos en contacte amb nosaltres i se les facilitarem.

En donar-se d'alta com a client comptarà amb un moneder on pot ingressar, si ho desitja, imports per a compres futures i on li anirem ingressant aquelles quantitats al seu favor degudes a variacions en els pesos dels productes o devolucions si n'hi ha.
Així mateix comptarà amb un panell de control exclusiu des d'on podrà modificar les seves dades, gestionar el seu moneder i veure totes les compres que hagi realitzat anteriorment.

Els passos detallats del procés de compra són els següents:

1. ELECCIÓ DEL PRODUCTE
Podeu seleccionar els seus productes mitjançant
- Seleccionant una parada. En fer-ho apareixeran les dades d'aquesta parada i tots els productes que ofereix
- Seleccionant la categoria del producte. En fer-ho li apareixeran totes les parades que ofereixen aquests productes.

A continuació:
• Seleccioneu el producte desitjat.
• Feu clic al botó "comprar" que acompanya al producte.
• El producte triat s'afegirà a la cistella de la compra. Repetiu aquesta operació amb tots aquells productes que desitgeu comprar.
• Quan hagi afegit tots els productes escollitsfeu clic en "Finalitzar la compra".
• Si un cop al carret voleu incorporar nous productes, simplement feu clic sobre "SEGUIR COMPRANT" i tornarà a la zona de productes en la botiga.

2. SELECCIÓ DE LA FORMA DE PAGAMENT
Seleccioneu una de les formes de pagament que li oferim.
- Per targeta de crèdit
- A través del seu moneder (Cal que compti amb el saldo suficient)

3. CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA
Un cop finalitzat tot el procés de compra, li enviarem un correu electrònic a l'adreça de correu que vostè ens ha facilitat, en què figuren tots els detalls de la seva comanda.
En aquest correu s'especificaran les productesde la seva comanda i les parades que els serviran, així com els telèfons de les mateixes per a qualsevol dubte o consulta (Només en horaris del mercat)
Si algun producte puntualment es trobés esgotat l'informarem de la manera mès immediata. Vostè pot optar per canviar-lo per un altre producte o que li abonem l'import corresponent en el seu moneder


LLIURAMENT EN DOMICILI
Vostè pot triar entre recollir la seva comanda en el propi mercat, sense cap càrrec o bé rebre'l al seu domicili mitjançant el nostre servei d'entregues el mismo .

Les comandes realitzades abans de les 11h seran preparats i lliurats el mateix dia entre les 14 i les 18 h
Les comandes realitzades desués de les 11h seran preparats i lliurats al dia següent entre les 14 i les 18 h
Els dies de repartiment són de dilluns a divendres excepte festius.

El servei de lliuraments a domilici té un cost que serà proporcional a l'import de la seva compra.
Preu del transport:
- Comandes superiors a 90 € ........... 0 €
- Comandes entre 81 i 90 € .............. 1 €
- Comandes entre 71 i 80 € .............. 2 €
- Comandes entre 61 i 70 € .............. 4 €
- Comandes entre 51 i 60 € .............. 6 €
- Comandes entre 41 i 50 € .............. 8 €
- Comandes entre 31 i 40 € .............. 9 €
- Comandes menors de 30 € ........... 10 €

(Preus amb IVA inclòs
)DIFERÈNCIES EN EL PES I DEVOLUCIONS
En el cas que el pes del producte no s'ajusti a l'indicat en la seva compra (Per exemple: vostè demana una daurada de 500 g i en realitat només pesa 475 g.) En aquest cas la diferència en el cost se li retornarà en el seu moneder).
En cas de devolució d'un producte per causa justificada, s'aplicarà el mateix sistema de reintegrament de l'import mitjançant el moneder.
Els imports del seu moneder pot utilitzar-los per a futures compres o bé sol·licitar-nos l'ingrés en el seu compte corrent bancari. Per a més informació consulti Moneder