MERCAT DE LA BARCELONETA
MERCAT SERVEIS UBICACIÓ PARADES NOTICIES ALIMENT RECEPTES TRUCS DICCIONARI
 

 

 

 

 


TRUCS I CONSELLS
PER CUINAR

- Si vas a congelar carn picada, posa-la en una bossa de plàstic i aixafa. T'ocuparà menys espai i es descongelarà abans.

- Quan congelis filets, peix o precuinats, recorda fer-ho per racions. Així podràs treure el que necessitis i es descongelarà abans.

- Quan tinguis tomàquets madurs, perquè no es facin malbé, penja'ls al congelador. Els pots descongelar sota l'aixeta i la pell es desprèn sola.

- Si compres pop fresc, hauràs de colpejar-lo perquè s'estovi. Això es pot evitar si primer el congeles i el descongeles després

.- La millor manera de que les carxofes es conservin diversos dies és posar-les en un got amb aigua, com si fossin flors

.- Per aprofitar el pa dur, s'embolica amb un drap humit i es deixa a la nevera un dia, abans de posar-lo a la taula s'enforna durant uns minuts i llest.

- Si no s'ha d'utilitzar el bacallà que s'ha comprat, posar-lo en un envàs de plàstic amb una llimona, el més verda possible, així no s'assecarà i es mantindrà fresc.

.- Si volem conservar els plàtans madurs més temps els hem d'embolicar en paper de diari i els hem de ficar al calaix per a fruites de la nevera.

- Quan l'oli de la nostra fregidora estigui brut però no cremat i per tant, amb possibilitats de seguir utilitzant-lo, posarem la fregidora a escalfar i quan estigui ben calent aquest oli, tirarem varies fulles d'enciam de la part de fora. Esperem que es fregeixin una mica i a continuació les retirem.

- Si vols accelerar la maduració dels tomàquets verds, posa'ls en una bossa de paper juntament amb una poma, i si ho fas fora del frigorífic molt millor.

- No guardis els bolets en bosses de plàstic, ha de ser de paper i estar oberta ja que els bolets han de respirar.

- Perquè els ous a la nevera no agafin olors fortes, guarda'ls en les seves caixes.

- Guarda els ous amb les puntes cap avall per tal que els rovells quedin centrats.

- Perquè el rovell quedi centrat en el ou cuit, cal introduir-lo un cop l'aigua ja estigui bullint.

- Perquè l'oli et duri més temps net, quan fregeixis aliments arrebossats afegeix dues closques d'ou.- Perquè el julivert et duri més temps, talla les cues i deixa només les fulles en un pot de vidre obert dins de la nevera

MERCAT DE LA BARCELONETA
Plaça de Font 1-2
08003 Barcelona
Atenció al Client T. 932 21 64 71
MERCAT
Mercat

Serveis
Ubicació
Parades
GASTRONOMIA
Aliments

Receptes
Trucs
Paraules
HORARIS
De dilluns a dijous de 7:00 a 14:00 h
Divendres de 7:00 a 20:00 h
Dissabtes: 7:00 a 15:00 h
Autoservei: De 09:00 a 21:00 h
SERVEIS
Calefacció i aire condicionat
Banys
Adaptat per a persones amb discapacitat